Knights of Gods
No to proponuję chrzest bojowy dla akademii wojennej naszej, a przy okazji też mały sprawdzian dla niektórych z naszych wojowników.
Osoby które bym osobiście widział na tej wojnie w celu dokładniejszego przyjrzenia się ich zdolności w wojnie to:
Cassanova - ostatnio go mało widzę, ale jeśli idzie na lvl może dać znać i pozostać w zakonie głównym
bajdos - ostatnio też mała aktywność, przydałoby się zobaczyć ile jeszcze mu zapału zostało
jachuuknight - podobnie jak wyżej
Pozostali których z chęcia bym zobaczył w boju
Mlodsza
black knight mike
Snajper
SpiderM
King Arthur
Barbarossa
valdi
Buko von Krossig
zbiryc
wedzik
Papcio
Oczywiście jeśli ktoś podoba sensowny powód (brak czasu iście w lvl) może zrezygnować z wzięcia udziału w wojnie, ale musi to zaznaczyć w tym temacie.
Osoby nie wymienione na liście kandydatów do wojny także mogą zgłosić chęć udziału w niej. Jeśli ktoś z generałów zgłosi się do udziału przejmie dowództwo nad Oddziałem Szturmowym na czas wojny.
Osoby które potwierdziły udział
Buko von Krossig
zbiryc
LordDeBelial
valdi
King Arthur
Papcio
Snajper
Cassanova
Mlodsza
Osoby z listy które nie wypowiedzą się w temacie uznaje że biorą udział w wojnie.
Waleczny
no mnie tam 2 razy nie trzeba powtarzać słowa wojna
ilu dam radętylu będę lać rękami i nogami pisze sie pod tym pomysłem
Waleczny
Sam bym z checia powalczyl troche. Tylko niby kiedy ma byc ta wojna??
Waleczny
Ok, z checia powalcze tyle ile bede mogl
Waleczny
Ja też powalcze
Ja też chętnie powalcze (super okazja żeby się wykazać) tylko chodze do szkoły i moge walczyc po poludniu bo rano bedzie ciezko.. ale w poniedzialek mam akurat na 10.00 to zrobie co mam zrobic i powędruje do budy ;/ xD
ja za wojna zawsze jestem, jesli tylko czas mi na to pozwoli, niestety ostatnio raczej robie tylko misje, i to z braku czasu i to z braku jakiegos konkretnego uzbrojenia u kupca, moze na nastepnym lev cos fajnego kupie to bede wiecej walczyl, a tak to lipa z wiekszoscia co zainwestowala w szanse obrony...
Tak więc dla ułatwienia.
Od jutra rana niech chętni na wojnę zaczną przechodzić do zakonu
http://s2.battleknight.onet.pl/bk.php?l … k_id=11218
Jak tylko jutro będę zacznę przyjmować i wypowiem oficjalnie wojnę.
walczyć, walczyć, walczyć...
tylko nie jutro bo mam egz... dziś też miałam... zastrzelcie mnie