Knights of Gods
Witam, no więc od musimy się wziąść troszke do roboty, mamy zakon po fuzii z TOK, więc mozna by zrobić jakąś wojenke na tę cześć...
Druga sprawa to musimy dokończyć pomysł end'a:
Propozycję co do funkcji w radzie. Ja jestem za takowymi:
1. Dyplomata (wojny, pakty)
2. Rekrutant (werbowanie nowych rycerzy)
3. Organizator (utrzymywanie porządku w zakonie, organizacja podczas wojen itp)
4. Przewodniczący (wszystkie pomysły/decyzję rady muszą być przez przewodniczącego zatwierdzone)
No i potrzebujemy zrekrutować kilku ludzi do zakonu... sporo odejść następiło. i chyba jeszcze sporo nastąpi. Moze kolejna fuzja?
Musimy zaczac działać. Mogę zorganizowac jakichś czat jak chcecie, porozmawiamy tam i będzie łatwiej, tylko ważne żeby cała rada się pojawiła...
Pozdrawiam...
Zakon z którymi możemy sie połączyć:
2. Ogromny zamek 1 [Avis] Avis 40 60926798 1523170 33.7
3. Mały zamek 8 [KGK] Knights of the Black Kingdom 21 34148506 1626119.3 36.9
4. Mały zamek 10 [[CoH]] +COMPANY of HEROES+ 20 32142110 1607105.5 35.4
5. Średni zamek 3 [TL] The Lords 39 23080709 591813.1 28.9
7. Mały zamek 5 [ZEMST] SILVER SHADOW 23 21282877 925342.5 29.6
8. Mały zamek 11 [H&P] Honour and Pride 20 19600462 980023.1 30
37. [alca] Alcatraz II 2 3366767 1683383.5 37
Avis: Oni na poczatek odpadają, skoro chcą z nami walczyć i utrzymać się jako zakon to niech walczą, ale żeby tylko nie żałowali tej decyzji
KGK: DS Raczej nie zgodzi się na żadną fuzję, może tylko jakies jednostki by przeszły...
COH: Na nich najbardziej zalezy, oni chyba tylko dlatego nie chcą się z nami połączyć, bo tworza u siebie dobry klimat i jest im dobrze, sa rownież dobrze zgrani, położyli KGK na łopatki...
TL: Wpisałem ich, ponieważ mają kilka dobrych jednostek... ale większość z nich to farmy i sie nie nadają.
ZEMST: Ostatio troszke podskoczyli w siłę, jednak nie wiem czy zechcieli by jakiejkolwiek fuzjii...
H&P: Z tego co wiem była próba fuzji z nimi... słabi nie sa i dobrze farmią.
alca: wpisałem ich tylko po to, abyście nie myśleli ze wpisałem tylko czołówke. Jest ich dwóch ale szanse na fuzjie sa zerowe...
A co do zeranie to pasuje wam dzisiaj o 20?
Co do fuzji to o ile jeszcze moje zdanie sie liczy, jest ona bez sensu. Juz nie ma z kim. Proponuje wyrywac najlepsze jednoski z innych zanokow. Wiele uzytkownikow chetnie przejdzie do KoG jak dostana zaproszenie, bo sami nie wierza ze moze im sie udac jak sie zglosza.
Padło słowo fuzjia, więc tylko podałem z kim mozna by zrobic. Też wolałbym przyjąc kilku aktywniejszych z losowych zakonów takich jak np. smola. Tylko ktos musiałby zając sie zaproszeniami itp.
musicie wytypowac selekcjonera najpierw moze ustalcie kto co w radzie ma robic, dzieki temu bedzie kandydat do szukania
Iron, wiesio, robson, fight, end, i klemens
oraz dość ważny głos mają gaweł, mariol matrix
Iron wypowiedz się tu w koncu... ty jesteś władca a nie wiem czy moge ustalac coś za twoimi plecami
ok fuzja z jakimkolwiek zakonem odpada.
szkoda sie sie nie da z COH, ale oni teraz slabi nie sa, bo maja extra sprzet w tej chwili.
reszta zakonow odpada jesli chodzi o fuzje.
co do zaproszen innych graczy do KoG to jak ktos chce moze zapraszac, ale to nic nie zmieni - top 200 jest juz praktycznie ustalone i kazdy ma jakis tam zakon. szukac na sile nie ma sensu, jeszcze bedzie jakis szpieg co farmy podbiera i efeku pozytywnego z takiego gracza miec nie bedziemy.
osoby z wysokim lvl i mala iloscia wygranych walk tez odpadaja - np kozakoza - nic nie zmienia, a to dobre farmy sa.
poki co mozna poszukac poza top 300, ale lepiej bedzie jak osoba sama sie zglosci, a nie brac z lapanki.
Można by w opisie zakonu wywalić jeszcze kto jest w radzie.
A co do rekrutacji... może zgarniemy parę 19lvlowców co idą w turnieje? Na początku wiadomo, nie będą nam zbyt wiele pomagać ale w przyszłości tacy gracze są na prawdę dobrzy.
edit/ Można jeszcze dodać w opisie coś takiego: "Jeżeli chcesz do nas wstąpić a nie jesteś pewien, złóż podanie na naszym forum (trzeba będzie dział zrobić z rekrutacją)" lub coś takiego: "Jeżeli chcesz do nas wstąpić a nie jesteś pewien napisz do jednego z Generałów" - co Wy na to?
BadEnd napisał:
"Jeżeli chcesz do nas wstąpić a nie jesteś pewien napisz do jednego z Generałów"
nie wiesz co piszesz nie opedzisz sie od PW od 5 lvl-cow niech na forum pisza, bedzie latwiej.
a co do poboru to tak jak napisal Iron, bez sensu szukac w top 200, na Waszym miejscu poszukalbym nawet top 500 - kiedys wyrosna na dobrych playerow pod Waszym okiem, a wazne zeby mieli zapal i checi. co Wam z takiego zawodnika jak np ja pod koniec gry? niby niezly (przepraszam za brak skromnosci) ale brak czasu i checi to wiekszy minus niz kiepski eq i skille. w mlodych sila!!