Knights of Gods
Powiem tak, jak napisałem podanie do koG, to napisałem je do Irona, i tak się rozpisałem ze musiał to z 15 minut czytac, nie stawiałem żadnych warunków, chciałem tyko walczyć po stronie KoG, nie uzalałem sie na innych z koG że mnie atakuja, bo wiedziałem że to podstawa farmingu, i KoG jest w tym najlepszy, z niecierpliwoscia oczekiwałem na odpowiedź Irona, i za zadne skarby nie chciałem zawalić...
a w tym przypadku koles nie stara się pisac bez błędow, skarży się na naszych, i jeszcze dysktuje jakies warunki w tym generła itp.
Wedłóg mnie server musi troche wiedziec kto tu żądzi, i bez względu na to jakie ma konto - ja go nie chce.
Może moje zdanie mało sie liczy bo najmłodszy jestem, ale troszke znam ta gre i koles troszke przegina
Administrator
jak nam podpadnie to się go wywali -proste:)
nio tak a teraz cos pisze o problemach z forum
Temat wiadomości: Brak wstępu
Wiadomość od: black knight mike
Wiadomość do: Drivery
--------------------------------------------------------------------------------
Wiadomość:
witaj, zalogowalem sie do forum, ale wyskocze blad "error 404"
juz mialem haslo i juz nie moge sie zalogowac!
kto jest adminem tej strone, nich mi resetyje, ze ja moge jeszcze raz sie zalogowac!
pzdr. mike
Jaki ten koleś jest uparty mówić mu że nie będzie mieć więcej niżwojownik to on pisze że minimum wojownikiem
Temat wiadomości: witam (open)
Wiadomość od: black knight mike
Wiadomość do: Drivery
--------------------------------------------------------------------------------
Wiadomość:
mmmh, pamietam, ze mialem byc co najmnie "WOJOWNIKIEM" - mlody wilk, to na pewno nie jestem, nie na BK, bo mam dosc dobra doswiadczenie i nie w prawdziwiem zyczu, bo mam na pewno wiecej na plecy jak kazdy od was!!!
pzdr, mike
Administrator
najpierw niech zasłuży na tego wojownika, podał może z 5 farm i już krzyczy...
jak mnie wnerwi to skopie mu dupsko i spokuj będzie
dokładnie ale przed przyjęciem zrobimy weryfikację wiemy mniej więcej kto jak grał ( niech składają podania - przyjmiemy tych którzy na to zasłużyli)
Drivery mała prośba jeżeli masz czas przeleć forum i zobacz kto jak farmił nie ukrywam interesują nas tylko najaktywniejsi!!!!!
Spoczko nie ma sprawy teraz musze na chwilke wyjść (jakieś 10-15 min) ,ale jak tylko wróce to się tym zajmę
Nio to tak
Ci aktywni to:
Buko von Krossig
Młodsza
Papcio12'
Snajper
SpiderM
zbiryc
i jest jeden który nawet się starał,ale nie wiem ile był w zakonie więc można go sprawdzić
ian van bittorf
Ostatnio edytowany przez Drivery (2008-05-24 10:40:25)